top of page
Technical drawing NL Vent.jpg
Projekten

Aldi Nederland & Duitsland

Ondertussen hebben we al vele Aldi's mogen maken.

In de aanvang op deze projecten hebben we samen met  onze opdrachtgever een concept ventilatie systeem ontwikkeld welke nu overal wordt toegepast.

Hier monteren en leveren wij naast de kanalen en roosters ook de speciaal ontwikkelde LBK.

Het concept is een standaard Aldi maar gezien er regelmatig een ombouw is, dus een oud gebouw met de nieuwe eisen, is iedere Aldi weer een project op zich.

De werken zijn verspreid door heel Nederland  en  in Duitsland

aldi 3.jpg

NBC Convention Centre

Het NBC in Nieuwegein is gedeeltelijk gerenoveerd hier mochten wij de meerdere congresruimtes voorzien van een nieuw ventilatie systeem welke middels meerdere CO2 opnemers gestuurd wordt, wij hebben deze uitgevoerd met meerdere LBK's welke allen onafhankelijk van elkaar de lucht per ruimte verversen. Deze LBK's zijn allen online te monitoren. 
Ook hier was weer een goed overleg noodzakelijk aangezien het gebouw tijdens de renovatie nog wel in gebruik was.

NBC.jpg

Green Village

Green Village is een zeer mooie locatie voor business bijeenkomsten, dit schitterende pand is door ons voorzien van de nodige ventilatie middels 2 WTW kasten.

green village.jpg

Distibitie Centrum Wehkamp

Zwolle
Bij dit project hebben we alle ventilatie gemaakt in de distributie hal en de kantoren, chauffeurs ruimte, kantine etc. In de hal zijn alle kanalen achter de VRF units met een dampdichte afwerking geplaats. Ook hier was weer sprake van een zeer nauwe betrokkenheid met de klant

wehkamp.jpg

Loetje Restaurants Nederland

Loetje is een restaurant die bekent staat om zijn heerlijke biefstukken.

We hebben voor deze opdrachtgever al vele restaurants kunnen voorzien van een ventilatie systeem zodat u in een heerlijke omgeving kunt genieten van uw biefstuk.

Bij deze klant is er altijd een goed overleg vooraf van groot belang want het woord "standaard" is absoluut niet van toepassing.

loetje 1.jpeg

Saxion Locatie Enschede

Dit is een hogeschool met in totaal meer dan 26.000 studenten welke gedeeltelijk in het oude ziekenhuis van Enschede is gesitueerd. Hierin worden leslokalen gerealiseerd. Daarnaast komen er ook 250 studentenkamers.
Deze mochten wij voorzien van een compleet nieuw ventilatiesysteem

ariensplein
bottom of page